perjantai 19. elokuuta 2016

Akademikliniken Pure Lip Intense - huulivoide yli muiden

Heipä hei jälleen!
Päätin kirjottaa tällä kertaa tälläsen "suosittelu/suosikki" postauksen.
Eli... Tilasin kesäkuussa Bangerhead -verkkokaupasta Akademikliniken Pure Lip Intense -huulivoiteen. Kuulin itse huulivoiteesta seuraamieni blogien kautta ja mietin pitkään, että raskinko laittaa rahojani huulivoiteeseen. 25€ + postikulut on kuitenkin aika paljon opiskelialle huulivoiteesta. Päätin kuitenkin tilata yhden kappaleen ja kokeilla, onko se oikeasti niin hyvä kuin olen kuullut. Ja onhan se! Sen lisäksi, että se auttaa rohtuneisiin huuliin oikeasti ja pysyy huulilla useamman tunnin, se saa aikaan huulikiiltomaisen efektin. 
Siksi laitankin sitä aina aamuisin huulilleni, kun lähden kouluun, jolloin se hoitaa huuliani ja näyttää samalla kuin olisi huulikiiltoa.
Huulivoide on koostumukseltaan todella voidemaista. Mutta luulen että juuri se ja kiilto saavat huulet näyttämään hieman isommilta ja täyteläisemmiltä kuin ovat. (Huulet näyttävät silti luonnollisilta).
Ajattelin tilatessani, että olen kuluttanut voiteen jo ennen syksyä loppuun, mutta olen yllättynyt, että se on kestänyt näin kauan. Eikä se ole vielä edes loppumassakaan. 
Seuraavan kerran kun tilaan huulivoidetta, tilaan kaksi samalla kertaa, koska se myydään koko ajan loppuun, niin ei tarvitse jälleen odotella seuraavaan erään.
Samasta huulivoiteesta on tullut nyt uudempi versio, ja ajattelinkin tilata myös sellaisen.

Suosittelen kaikille, joilla on aina tosi rohtuneet huulet, ja on kyllästynyt lisäämään huulirasvaa jatkuvasti! :) 



Kuva on mun Instagramista.



Love you!

- Näpsä


2 kommenttia:

  1. Iteki tilasin tän kun tosiaan kuullut tästä niin paljon hyvää. 3 päivää nyt testaillut, ja on kyllä loistava! http://meikkihoperonelamaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! :) Mitä kautta kuulit huulivoiteesta ekan kerran?

      Poista