perjantai 1. heinäkuuta 2016

Kynnet Kondikseen Osa 2

Tässä osassa aattelin esitellä kynsikoristeita, mitä multa löytyy. Kaikkiin en laita linkkiä mistä ne on, koska osa on jo aika vanhoja, enkä muista mistä ne oon ostanu. 


Koristehyrrät: 

Omistan kolme koristehyrrää. Isoimmassa kaikki koristeet ovat pyöreitä ja saman kokoisia. Hyrrässä on noin 700 kpl koristeita. Ite tykkään näistä, koska ne on just oikeen kokoisia mulle. Useimmiten koristellessani kynsiä käytän pelkästään näitä hopeisia koristeita, koska ne sopii kaikenlaisiin lakkauksiin. 
Lisäks mulla on kaksi pienempää koristehyrrää, joissa on monen värisiä koristeita. Toisessa koristeet ovat pieniä ja pyöreitä ja toisessa ne ovat tähden muotoisia. 
Koristehyrrä, jossa on pieniä ja värikkäitä koristeita tuli kynsiuuni paketin mukana. 


Iso koristehyrrä

Pieni koristehyrrä pyöreillä ja värikkäillä koristeilla


Koristehyrrissä on myös se hyvä puoli, että ne voi aina täyttää uudestaan uusilla koristeilla, kun aikasemmat ovat loppuneet.



Koristetarrat:

Koristetarrat ovat helppo ja nopea tapa koristella kynnet. Koristetarroja löytyy tosi paljon erilaisia, mutta ehkä kaikista eniten vastaan tulee kukka kuosisia. Henkilökohtaisesti itse en ole kauhea kukka kuosisten koristetarrojen ystävä, vaikka niitä minulta löytyykin. Kyllä niitä kynsissäni näkee, mutta todella harvoin. Ärsyttävintä koristetarroissa on se, että pakkauksissa tarroja näyttää olevan paljon, mutta kun aukaset pakkauksen huomaat, että niitä ei todellisuudessa olekaan niin paljoa kuin näytti.





Niitit: 

Ostaessani näitä en osannut päättää, mitä väriä haluisin, joten päätin ottaa kaikkia värejä. Kun tilaus tuli, ensimmäinen ajatus niiteistä oli pettymys. Kuvittelin niiden olevan isompia kuin olivatkaan. Noh, tämä oli kyllä oma vikani, koska en ollut lukenut tuotekuvausta tarpeeksi tarkkaan. Ja onneksi ostin kaikkia värejä, koska nyt ne riittävät pidempään. Niitit on tarkoitus laittaa geelillä kiinni, jotta ne pysyvät.
Niittejä on siis kolmea väriä: kultaisia, hopeisia ja mustan värisiä. Niitä on jokaista väriä 10 kpl.

Kultainen
Hopea
Musta




Kynsikorut: 

Olen pitkään halunnut kynsikoruja ja vihdoinkin sain niitä! Ostin kahdenlaisia, pinkkejä ja hopeisia. Molemmat ovat aikalailla saman kokoisia. Yhdessä paketissa on neljä samanlaista kynsikorua.
Yllätyin kynsikorujen hinnasta. Oletin nimittäin, että ne olisivat kalliimpia kuin ne olivatkaan. 
En ole vielä kokeillut kynsikoruja, mutta aion kokeilla niitä seuravan kerran kun laitan kynnet. 

Kiinnitä korut geelillä, muuten ne eivät pysy!

Pinkit kynsikorut
Hopeiset kynsikorut


Manikyyriteipit:

Perinteiset manikyyriteipit ovat loistava apu tarkkoja lakkauksia tehdessä. Itse olen yrittänyt monesti käyttyy uudestaan jo käytettyjä manikyyriteippejä, mutta se ei oikein ole onnistunut. Teipit pyörähtää useasti rullalle, kun otat sen pois kynneltä, mikä vaikeuttaa sen laittamista uudelleen toiselle kynnelle. 
Pakkauksessa tuli myös terävän muotoiset manikyyriteipit, joilla voi tehdä viistoja lakkauksia. 
Yhdessä pakkauksessa on 2x pyöreitä teippejä ja 2x teräviä teippejä.


Manikyyriteipit



Love you!

- Näpsä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti